De oversteek - William Paul Young

De oversteek

Titel: De oversteek
Schrijver: William Paul Young

De bijzonder gevierde zakenman Anthony raakt in coma. Naast alle rijkdom die hij bezit, is zijn emotionele en relationele leven ontzettend arm. Wanneer hij in coma ligt, reist hij af in de ‘tussentijd’. Iemand laat hem een groot braakliggend terrein zien, wat zijn eigen leven blijkt te zijn.

In een afzichtelijk krotje woont een oude vrouw. Alles blijkt een diepere betekenis te hebben. Wat is waar en wat is werkelijk? Wat is zijn ziel eigenlijk? Anthony krijgt het vermogen om in iemands ziel over te gaan, en om een persoon te laten genezen. Kiest hij voor zichzelf of niet?

De Canadese auteur William Paul Young is wereldberoemd geworden met zijn boek 'De uitnodiging'. Ook met 'De oversteek' heeft hij een roman van formaat neergezet. Een boek waarin met veel fantasie, humor en een goede spanningsboog een sterk verhaal wordt geleverd, met een complexe onderlaag. Nieuwe kansen in de ‘tussentijd’ eindigen in een eindeloos heerlijk leven. Een bijzondere roman in de geest van C.S. Lewis. Een verhaal om nog heel lang over na te blijven denken.


Terug naar Mijn favoriete boeken

Angst basis van hanengedrag
Hanengedrag onder management is geen zeldzaamheid. Denk aan de deelnemers in een MT die de...»

De weldoener en de herberg
Er was eens een weldoener die zoveel mogelijk goed wilde doen voor de mensen. Hij begon na...»